Fiat - 500X

Crossover med ikonisk design!

18

500X är en crossover som kombinerar stil och substans, redo att behärska alla vägar, med det lilla extra som gör modellen unik. Bilens två själar, storstad och crossover uppfyller alla smaker och behov och ger körglädje, avancerad teknik och högpresterande säkerhet.

500X uttrycker de värden som gjorde 500 till en ikon över hela världen. I 500X kompletteras estetiken hos italiensk design med en genuint bekväm, och
högpresterande bil.

CHARM och MOD

500X CROSS • CROSS PLUS
Dessa två utrustningsnivåer representerar den mer äventyrliga och överraskande sidan hos 500X. Den perfekta ekvationen för den som söker den kraftfulla och distinkta profi len hos en sann crossover, men som inte accepterar kompromisser när vildmarken kallar. 500X Cross och Cross Plus är tillgängliga med 4×2 i kombination med Traction+-systemet eller med 4×4. Modellerna kännetecknas av sina robusta stötfångare med hasskydd, specialutformade fälgar, exteriördetaljer i mattborstad krom och takrelingar.

KLASS och PERSONLIGHET

500X POP • POP STAR • LOUNGE
I dagens storstadstrafik krävs det talang för att vinna uppmärksamhet. Och det är precis vad dessa versioner har – tack vare sina stilfulla accenter, stötfångarna som återspeglar karossfärgen och kromade detaljer som understryker precisionen.

9-STEGS AUTOMATLÅDA

500X markerar den 9-stegade automatlådans debut i kategorin. Tack vare sina olika program ger växellådan oöverträffad komfort och klart bättre bränsleekonomi än en konventionell automatlåda. En exklusiv nykomling i segmentet för kompakta crossovers.

Den 9-stegade automatlådan är tillgänglig i kombination med motorn 2.0 MultiJet II 140 hk med 4×4. Vridmomentet hanteras och levereras med största smidighet och ger oslagbar prestanda med maximal komfort – i kombination med den exklusivitet och säkerhet som kännetecknar fyrhjulsdrift.

MOOD SELECTOR

Körlägesväljare (Drive Mood Selector) på mittkonsolen tillåter föraren att välja ett av de tre tillgängliga körlägen som optimerar kördynamiken och påverkar bilens köregenskaper. Funktionen är standard på versionerna Pop Star, Lounge, Cross och Cross Plus.

AUTO:52
Grundläget, för vardagskörning som ger maximal bränsleeffektivitet, låga utsläpp och körkomfort.

SPORT:
För mer dynamisk körning där bilen ger snabbare respons på dina kommandon.

ALL WEATHER:
Optimerar grepp och stabilitet i förhållanden där underlaget är dåligt, t.ex. på våta eller hala vägbanor.