Fiat - 500L

Fiat 500 har vuxit, och blivit Large!

Fiat 500 har genom åren stuckit ut med dess ikoniska utseende, men nu har bilen vuxit. Både på höjden och bredden, resultatet är Fiat 500L.

Fiat 500L har designats för alla storlekar av familjer med önskemål och livsstilar. Bilen har generösa utrymmen, både i kupén och i lastutrymmet, samt är otrolig flexibel. Med en längd på 4,15 meter, 1,78 meters bredd och 1,66 meters höjd kombinerar utrymme som i en skåpbil med citybilens bekvämlighet och praktiska parkeringsmöjligheter.

Fem personer och fem kabinväskor får plats i 500L, tack vare dess 455 liter stora bagageutrymme. Förvaringsområdet är fullt av fickor och krokar för att du ska kunna resa med alla föremål säkert förvarade. Och för att ytterligare öka bekvämligheten och rymligheten, erbjuder 500L flera olika justeringar av sätet: frampassagerarens säte med ryggstöd kan fällas samman till ett bord och det delbara baksätet kan både regleras i djup och fällas samman med en enkel gest. På så sätt kan du få ett plant lastgolv längs bilens hela längd.

Fiat 500L finns i två versioner, 500L för dig i stan eller 500L Trekking för dig som vill vara i naturen.