Försäkring

Fiat Försäkring – skräddarsydd för dig och din bil

Förutom att du får en trygg försäkring har vi laddat Fiat Försäkringen med flera smarta fördelar som är unika för dig som Fiatägare. Du kan teckna Fiat Försäkring oavsett om du har en privatägd eller företagsägd bil. Om du köpt din Fiat via återförsäljare har du ännu fler exklusiva förmåner.

 

Din Fiat är försäkrad redan från början

Så fort du har satt dig i din nya bil kan du känna dig trygg. Om du har köpt din Fiat från en Fiatåterförsäljare har du nämligen fått två veckors Fiat Försäkring samtidigt med bilnyckeln. Och när du fortsätter med Fiat försäkring får du det första halvåret till halva priset.*

Eftersom du är en extra viktig kund har vi laddat försäkringen med många förmåner:

* Exklusivt för dig som tecknar försäkring via Fiat återförsäljare

 

VärdeTrygg *

När det inte går att reparera, din bil kanske är totalförstörd eller till och med stulen. Du behöver helt enkelt köpa en ny. Om du har Fiat Försäkring och köper bilen hos anvisad Fiathandlare får du ersättning med hela 125 % av bilens marknadsvärde.

 

Förlängd maskinskadeförsäkring*

Normalt gäller försäkringen för motor och växellåda upp till 10 000 körda mil. Med Fiat Försäkring har du utökat skydd ända upp till 15 000 mil, och upp till 8 år.

 

Drulleförsäkring

Tappat bort nyckeln? Tankat fel bränsle? Spillt kaffe? Ibland är man klumpig och då kan det kännas tryggt att vi ersätter skador inne i bilen som du eller en medresenär har orsakat. Utan att du måste skämmas. Ersättningsbeloppet är ända upp till 50 000 kronor.

 

Krishjälp

Om du skulle råka ut för en olycka ska du inte behöva hantera jobbiga känslor på egen hand. Med Fiat Försäkring får du kostnaden för tio behandlingar hos en terapeut eller psykolog om du har råkat ut för en skada som ersätts av försäkringen.

 

Märkesverkstäder

Snabb och säker reparation av din bil med originalreservdelar på Fiats auktoriserade verkstäder.
Läs mer om Fiats försäkring på www.fiat-forsakring.se