Alfa Romeo - Giulietta

Var trygg i din egen stil och personlighet och våga skilja dig från mängden.

Giulietta skapades med en egen stil. Den har sin utgångspunkt i Alfa Romeos klassiska former och drar upp linjerna för en ny evolution. Giulietta symboliserar REN dynamik längs de fem dörrarna och sidomuskulaturen till de funktionella designdetaljerna som den aerodynamiska spoilern. En BESTÄMD och elegant front balanseras av stora och snygga strålkastare med lysdiodbaserade lampor. De nya lysdiodlamporna hittar du även baktill på bilen där de framhäver utseendet på de inbyggda lampinsatserna och ger en känsla av KOMFORT och välplanerade utrymmen.

Alfa D.N.A.

Är ett system som gör att bilens personlighet kan anpassas efter förarens behov och efter varierande körförhållanden.

dynamicNär reglaget är i DYNAMIC-läget är bilens köregenskaper precis så sportiga som du förväntar dig från en Alfa Romeo: motorn svarar omedelbart och ger ordentligt med effekt tack vare turbon samtidigt som Alfas Q2-differential gör att du kan ta kurvorna på säkert sätt. I det dynamiska läget använder Giulietta också Pre-Fill, en ny funktion som använder ESP-systemet för att ge föraren snabbaste tänkbara respons från bromsarna.

normalNär väljaren är inställd på NATURAL-läget blir vardagskörningen roligare och du får en smidig och bekväm körupplevelse. Bränsleförbrukningen sjunker till lägsta möjliga.

väderI ALL WEATHER-läget ställer Giulietta in sig på de svåraste förhållandena. Alla aktiva säkerhetssystem aktiveras, inklusive ESP och Alfa Q2. Motorn svarar mer gradvis och kontrollerat.