Alfa Romeo - Giulia

NYTT KAPITEL I ALFA ROMEOS HISTORIA

Sedan Alfa Romeo grundades har företaget antagit en unik och originell metod att skapa bilar, en strävan efter att förena stil och passion. En blandning av ikonisk italiensk design, den senaste teknologin och ett djärvt engagemang för att inspirera genuina känslor. Ett nytt kapitel har nu inletts i bilmärkets historia, där föraren och förarens känslor placeras i universums centrum.

Unik karaktär – Skapad och tillverkad i Italien

cockpit

Den italienska inställningen till design kombinerar enkelhet, högklassiga material och passionerat hantverk. Det första som föraren känner i bilen är premiumkänslan som skapats av materialkombinationen: ytor av äkta trä, borstad aluminium, Pieno Fiore-läder och tekniska textilier. Ratten är klädd med finaste läder och har en unik detalj: startknappen som tänder den sanna kärleken för nya Giulia varje färd.

Körglädje

Att skapa en äkta Alfa Romeo är att skapa en bil utan kompromisser. Föraren får en intuitiv men ändå säker körupplevelse. Nya Giulia är inte bara en sedan med hög dynamiska prestanda, den levererar också passion och ren spänning. Dessa känslor kommer från de mekaniska detaljerna: en bakhjulsdriven plattform, optimal viktfördelning, toppmodern fjädring och exklusivt förhållande mellan effekt och vikt.

Återgången till bakhjulsdrift i kombination med exakt och direkt styrning skapar det bästa samspelet av sportighet och komfort, och ger ren körglädje. Kupéns bakre del vilar direkt på drivhjulen och balanseras av aluminiummotorns längsgående frontplacering och drivaxeln i kolstål. All dess kraft överförs till vägen med optimal viktfördelning längs ramen.