Regnr:
  Årsmodell:
  Miltal:
  Färg:
  Bränsle:
  Växellåda:
  Finns i:
  Intresseanmälan
  Boka provkörning
  Kontakta en säljare

  Jag har inbytsbil

  Vill du ringa en av våra bilförsäljare? Ring till vår bilavdelning:


  Vill du istället bli kontaktad av en säljare?
  Fyll i formuläret nedan så tar vi i kontakt med dig så fort vi kan.


  Vart finns bilen?

  Trygghet och bra andrahandsvärde

  Garantin är inte en försäkring du betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar.

  Läs mer här: https://kia.bjorkmansbil.se/kia/7-ars-nybilsgaranti/

  De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare vill ha i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.

  Resultatet blev en unik bilförsäkring med villkor, förmåner och mervärden som du inte kan få hos någon annan. Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring här.

  Vi är anslutna till Motorbranschens Riksförbund, MRF, som är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder.

  MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris. Det är en trygghet för dig som konsument att välja en MRF-ansluten bilhandlare eller bilverkstad.

  Hos oss kan du finansiera din nya bil

  Genom oss kan du välja olika typer av finansiering beroende på om du skall köpa en ny eller begagnad bil. Dessutom ser vi till att finansieringen anpassas efter dina förutsättningar och till en månadskostnad du klarar.

  Kort sagt – Vi förverkligar din bildröm.