B2B-säljare till Björkmans Bil Örebro

Under sommaren 2022 kommer Björkmans Bil att inviga sin nya Kia-anläggning på det populära handelsområdet Boglundsängen i Örebro. Nu söker vi efter Örebros bästa B2B-säljare som brinner för försäljning, är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer med nya och befintliga kunder. Hos oss får du möjligheten att representera Kia – Sverige tredje största bilmärke.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär främst försäljning av nya personbilar från Kias breda modellprogram till företag och organisationer. Du kommer att arbeta med Kias starka program av Elbilar och Plug-In Hybrider, men du kommer även att arbeta med Kias andra modeller som är anpassade för företagsmarknaden. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga och potentiella företagskunder där din uppgift är att erbjuda kunderna en bra helhetslösning av produkter, tjänster och finansieringslösningar. Du kommer att ansvara för att genomföra kundens köpresa med högsta kvalitet och du drivs av att överträffa kundens förväntningar, så att de blir mycket nöjda över vårt sätt att lösa deras behov.

Arbetet kommer bland annat att innefatta att demonstrera bilar, offerera, skapa order samt leverera bilen till kund med mål att nå högsta kundnöjdhet. Du kommer jobba proaktivt för att marknadsföra oss mot företag, där främsta kontakten är via telefon med fokus att få möjligheten att visa upp Kias breda program av företags-/tjänstebilar. Du kommer också hantera provkörningar samt svara på frågor om våra olika produkter och tillval, både i hallen samt via telefon och mail. Tillsammans med vårt nya försäljningsteam hjälps ni gemensamt åt att hålla vårt moderna Kia-showroom i skick och se till att alla kunder möts av en trevlig atmosfär.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som bilsäljare, med fokus på företagsförsäljning, som har ett gott sinne för siffror och affärer. Vi söker dig som utmanas och drivs av höga mål och som har dokumenterat goda resultat inom försäljning. Då du ska arbeta mot företag har du god kunskap i företagsekonomi och är relationsbyggande. Du arbetar strukturerat, har en god administrativ förmåga och gillar att arbeta i team. Du älskar att nå avslut med våra kunder och har du dessutom erfarenhet av hantering av statliga upphandlingar är det mycket meriterande. Du är social, ansvarstagande och ser alltid till att kunden får ett trevligt och professionellt bemötande när de besöker oss. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, goda datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska.

Personliga egenskaper

Som person är du en tävlingsmänniska med sälj- och resultatinriktning. Du har lätt för att kommunicera, goda kunskaper inom företagsekonomi och har erfarenhet av relationsbyggande tjänsteförsäljning till företag. Du har god administrativ och strukturell förmåga och tvekar inte för att rycka in där det behövs. Då du kommer ingå i ett engagerat Kia-team som tillsammans arbetar för att nå våra försäljningsmål ser vi att du är en lagspelare. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

Vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en plats i vår nya Kia-anläggning på Boglundsängen, som har en stor naturlig ström av kunder. Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste Kia-anläggning, med personal som brinner för Kia. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Du får representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, som har ett av marknadens mest attraktiva utbud av elbilar och Plug-In Hybrider. Under 2021 är ca 80% av Kias försäljning i Sverige laddbar.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner
  • Ett lönesystem där du kan påverka din egen lön.

Ansökan

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till jobb-orebro@bjorkmansbil.se

Märk mailet med ”B2B-säljare – Örebro”

Både urval samt intervjuer kommer att ske löpande efter årsskiftet, så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!


Vilka är Björkmans Bil?

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. När vi inviger vår nya anläggning i Örebro kommer Björkmans Bil att omfatta totalt ca 165 medarbetare och omsätta drygt 1 miljard kronor. Vi kommer då att hjälpa ca 4500 kunder att köpa bil och ta hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder. Vi finns idag på sex orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås.

Kia är det mest sålda bilmärket på alla våra orter, vilket gör Björkmans Bil till det bilföretag som registrerar flest nybilar lokalt på våra orter. Under 2021 har Björkmans Bil sålt ca 1500 nya Kia, varav 77% har varit laddbara bilar i form av en elbil eller Plug-In Hybrid.Publicerad: 2021-12-23