2 årsjubileum hos Kia på Erikslund

– firar de två åren med Jubileumskampanjer

För snart två år sedan öppnade Björkmans Bil en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar på det populära shoppingområdet Erikslund. Nu bjuder Björkmans Bil in till Jubileumsvecka den 2-10 november, där de två åren skall firas med kampanjer på nya Kia och andra erbjudanden.

Tittar vi i backspegeln och minns tillbaka till invigningshelgen i november 2017 så är ordet succé det enda som kan beskriva invigningen. 2500 gäster besökte den nya Kia-anläggningen under de tre första invigningsdagarna och totalt såldes det 90 nya Kia, vilket motsvarar ca 10% av den totala årsförsäljningen av Kia i Västerås. Det var starten på en framgångsrik resa där Björkmans Bil, redan under det första året, klättrade högt upp på topplistan över de Kia-anläggningar som säljer flest Kia i Sverige.

Nu är det dags för 2-årsjubileum och det firas som tidigare år, den stora skillnaden är att jubileet har utökats till 8 dagar eller som de själva säger: Jubileumsvecka.
– I år utökar vi jubileet och startar redan på Alla helgons dag samt avslutar med Jubileumshelg den 9-10 november. Köper man en ny Kia av oss under jubileumsveckan får man ta del av våra Jubileumskampanjer. Exempelvis vinterhjul på köpet på en Kia Niro Hybrid eller så väljer du själv om du vill ha motorvärmare eller metalliclack på köpet ifall du köper en Kia Ceed SW. Dessutom, den 9-10 november, bjuder vi återigen på våra jubileumsbakelser som var ett smakfullt inslag redan vid invigningen, säger Diako Bahremend som är försäljningschef på Erikslund.

Kia – Västerås & Västmanlands största bilmärke 2019

Björkmans Bil firar 2 år och gör det med ett succéartat år i ryggen. Under 2019 har Kias försäljning inte bara ökat, det populära bilmärket har även klättrat förbi både Volvo och Volkswagen i Västerås och i länet. Kia är Västerås/Västmanlands största bilmärke januari till oktober 2019, enligt registreringsstatistiken för från Transportstyrelsen.
– självklart är vi som Kia-återförsäljare väldigt stolta att Kia är Västerås och länets största bilmärke på personbilssidan. Dit har vi siktat ända sedan vi öppnade anläggningen och att vi gör det redan år två är så klart något vi är nöjda med, säger Stephan Ellefors som är VD för Björkmans Bil.

2019 är ett år som generellt sätt varit tung i bilbranschen. Den totala marknaden har tappat 12,1% av nybilsförsäljningen, där många förklarar den nedåtgående trenden genom ändrade skatteregler. De nya skattereglerna premierar låga koldioxidutsläpp och därmed blev 2019 ett år där elbilar blev det hetaste samtalsämnet, vilket har gynnat Kia.
– Kia är en av de stora vinnarna. Kia har ett av marknadens bredaste program av elbilar/Plug-In Hybrider och Kia har under året blivit det märke i Sverige som är störst på laddhybrider, näst störst på hybrider och tredje störst på elbilar, säger Stephan.

”Jubileet ska alltid vara höstens höjdpunkt”

Diako och Thomas hälsar välkomna till 2-årsjubileum hos Kia Erikslund.

Nu är det dags för Jubileumsvecka och det är en av årets höjdpunkter menar Thomas Rasmusson som är Servicechef på Kia-anläggningen på Erikslund.
– Jubileet skall alltid vara höstens höjdpunkt och i år kommer vi ha vår partner Defa på plats, lördag 9 november, som kommer berätta hur en laddbox fungerar. Jag hoppas att alla som funderar på en elbil kommer in till oss på lördag och ställer kluriga frågor, säger Thomas.

Öppettiderna för helgen är samma som de redan generösa ordinarie öppettiderna, något Kia-anläggningen har satsat på sedan invigningen 2017.
– Vi vill ha öppet när kunderna har tid att besöka oss. Vi har öppet som vanligt vardagar 07-18, lördagar 10-17 samt söndagar 11-16. Jag önskar alla varmt välkomna att fira jubileum med oss, avslutar Diako.

Jubileumsveckan är avslutad, se gärna våra andra kampanjerPublicerad: 2019-11-02